Skiers

Annoncering

Sådan bliver du sponsor/annoncør på Skiers.dk

Bliv annoncør på Skiers.dk og vær en del af vores miljø. Skiers.dk tilbyder unikke muligheder for at blive sat i forbindelse med skikulturen, kreativ livsstil og du rammer det segment i Danmark, der er absolut toneangivende for hvordan brands opfattes, og som ofte er bestemmende for et brand succes i markedet.

Her får du som annoncør adgang til forhandlerblog og kan frit blogge om Jeres brand, tilbud og historie. Du får mulighed for, at kommunikere til en meget fokuseret og attraktiv målgruppe, med en bred vifte af forskellige former for annoncering.

Vores nye design gør din annoncering endnu mere fleksible og målrettet. Her vil du som noget nyt kunne købe en multimedie-pakke med bl.a. eksponering via videoer og facebook, eller du kan målrette dine annoncer til f.eks. KUN at blive vist på vores markedsplads eller destinationer. Mulighederne er mange; lad os finde ud af hvad der passer jer bedst ...

DOWNLOAD VORES MEDIAKIT HER

Kontakt os for at få et tilbud.

Anders Olesen

e-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Din profil

Kontakt os

Har du brug for at komme i kontakt med os?

Send en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at sende os dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive ringet op.

© Skiers.dk | Alle rettigheder forbeholdes

Log på eller Registrer

Login

Registrer

Bruger registrering
eller Annuller