Skiers

A+ A A-
07-07-14

Roskilde Festival 2014 var suverænt, og alt virkede som om, at Roskilde bare havde totalt styr på det, ja selv vejret.

Læs mere...
02-07-14

Roskilde er meget mere end musik. Selve musikfestivallen er fra torsdag – søndag, men Roskilde er så søde, at de lader os komme ind på teltpladsen allerede fra søndag.

Læs mere...
28-06-14

 

SKIERS.dk og Outdoorliv.dk søger nye skribenter, som har lyst til at sprede glæden ved ski, eventyr og outdoor-livet.

 

 

Læs mere...
27-06-14

Street City – program for skate mm.

Læs mere...
23-06-14

Den urbane vogn, der kan alt fra løb, cykling, vandretur til byliv. Imponerende gennemtænkt og vores nye bedste ven til både en og to børn.

Læs mere...
20-05-14

Sommeren er for alvor på vej, og det er oplagt med et eventyr til fods i skoven eller i bjergene. Vi har kigget på det lækreste udstyr til en rigtig ourdoortur, og her er vores bud på ting du bare må eje. 

 

Læs mere...
14-05-14

Roskilde Festival offentliggør den endelige spilleplan med koncerternes tidspunkter og yderligere 5 musiknavne. Dermed melder Roskilde Festival klar til at tage imod de over 160 kunstnere på de 8 scener til sommer.

Læs mere...
13-05-14

En lejrstol er noget man ofte har brug for, men alligevel aldrig har med. Altså indtil nu hvor Helinox gør det muligt at have en kompakt, let og super lækker lejrstol med. 

Læs mere...

Din profil

Kontakt os

Har du brug for at komme i kontakt med os?

Send en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at sende os dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive ringet op.

© Skiers.dk | Alle rettigheder forbeholdes

Log på eller Registrer

Login

Registrer

Bruger registrering
eller Annuller