Skiers

A+ A A-
08-02-13

FROSTGUN Invitational 2013 Fremhævet

Den 15 February vil den største, mest prestigefyldte og dansk fødte Big Air event finde sted i Franske Val ‘Isére – FROSTGUN Invitational 2013

 

Frostgun er fra 2013 blevet et Platin level event, på den international AFP World tour. Det er ellers kun det, netop overstået X-Games, som tidligere havde det eftertragtede platin niveau. Det betyder at Frostgun er den eneste i Europa og første Big Air konkurrence som får uddelt Platin level.

 

FROSTGUN finder i år sted i hjertet af Val D’Isére, for foden af Face de Bellevarde. I mange år har den berømte piste lagt sne til verdens bedste racing skiløbere, både ved OL og verdens mesterskaberne – men nu i 2013 vil den se verdens bedste freestyle skiers konkurrere på det 30 meter store hop, som er blevet bygget op de seneste 3 uger. De 25 bedste riders i verden, er håndplukket fra alle verdens hjørner og har modtaget en invitation af danske Michael Fugmann til at deltage om AFP point, fame og 30.000 USD i præmiepenge.

James Woodsy (Quiksilver team rider UK), som netop vandt Bronze ved X-Games i år, Bobby Brown(US), TJ Schiller(CAN), som begge har vundet X-games samt Elias Ambühl (SUI) er alle på den 25 mand store startliste. Danske Hans Jakob Brandt er inviteret som eneste dansker til at repræsentere de danske farver ved FROSTGUN Invitational 2013.   

 

Vanen tro er hoppet ved Frostgun ikke for hvem som helst. Det er 30 meter stort og er bygget ud fra det der i teknisk tale hedder et ”Channel jump” – det betyder et hop, hvor der er hul igennem landingen, hvilket gør det teknisk og meget spektakulært at se på.

Designerne er verdens bedste og bygger ud over Frostgun, blandt andet også OL.

 

FROSTGUN er ikke kun kendt for sin konkurrence, men også for deres musikalske festivals line up.

I år har Frostgun udvidet musik programmet med hele 3 scener, hvor du blandt andet kan opleve; Nik & Jay, Suspekt, DJ Er Du Dum Eller Hvad, samt nogle af de største DJ’s fra blandt andet Sverige, UK, Frankrig og Belgien. Værterne ved FROSTGUN har været med siden den første udgave af konkurrencen, og består af den veltalende Peter ”Snebolden” Falktoft samt Østrigske Nico Zacek.

 FGI poster

Video

Din profil

Kontakt os

Har du brug for at komme i kontakt med os?

Send en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at sende os dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive ringet op.

© Skiers.dk | Alle rettigheder forbeholdes

Log på eller Registrer

Login

Registrer

Bruger registrering
eller Annuller