Skiers

A+ A A-
24-10-12

Grib chancen og kom afsted til Mammoth Mountain for billige peng. Både Mammoth Mountain og Mammoth Seasonaires har et fantastisk tilbud til dig.

Mammoth Mountains sæsonliftkort blev den 1. oktober sat til salg. Prisen starter på $729, og stiger så over 3 gange frem til den 26. November hvor den ender på $999. Så jo hurtigere man slår til, jo flere penge er der at spare.

http://www.mammothmountain.com/MountainActivities/Passes/MVP/

Mammoth Seasonaires der søger for bolig til bumser fra hele verden har allerede en masse folk der kommer forbi til vinter, men der er forsat nogle ledigt og nye pladser til rådighed og  nu til en rigtig god pris.

Sidste år var Dennis Hannesbo sponsoreret af Mammoth Seasonaires, men efter Dennis valgte at lægge skien på hylden til fordel for et fuldtid studie, har Seasonaires valgt at sponsorer Lasse Dam Rasmussen i år.

http://mammothseasonaires.com/Site/Home.htm

Kontakt os

Har du brug for at komme i kontakt med os?

Send en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at sende os dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive ringet op.

© Skiers.dk | Alle rettigheder forbeholdes

Log på eller Registrer

Login

Registrer

Bruger registrering
eller Annuller