Skiers

A+ A A-
28-01-13

Nick Goepper X Games slopestyle vinder Fremhævet

Suveræne Nick Goepper vandt sit første X Games guld i karrieren, tæt forfulgt af lørdagens absolutte hovedperson Henrik Harlaut og britiske James Woods.

Efter et vanvittigt Harlaut show i lørdagens bigair finale, var det i aftes(dansk tid red.) tid til mændendes slopestyle finale. Allerede efter første gennemløb tegnede det ikke til at blive Harlauts aften, men i stedet stjal en anden billedet, amerikanske Nick Goepper. Goepper byttede sidste års andenplads ud med en flot førsteplads og vandt dermed X Games slopestyle guld. Med solid og sikker stil på de første obstacles og dobbelts på samtlige kickers, tog han fortjent sejren foran svenske Henrik Harlaut. Harlaut forsatte lørdagens nosebutter stil, hvilket vi bl.a. fik at se på både rails og kickers. Det blev dog ingen nosebutter triple cork som vi så i lørdags, men i stedet måtte vi "nøjes" med en nosebutter dub cork 12 tail grab på den sidste kicker!

Vinderen af slopestyle kvalifikationen James Woodsy Woods, endte som nummer tre med personlig højeste scorer på 92 point. Woodsy lavede på hans sidste run bl.a. en dub cork 12 truck driver og en switch dub cork 10 reverse mute - et tricks der aldrig er set før i en konkurrence.

Top tre runs fra slopestyle finalen i Aspen:

1. Nick Goepper:

2. Henrik Harlaut:

3. James Woods:

Resultater fra søndagens slopestyle finale:

 finaleslope

 Hos kvinderne var det norske Tiril Sjåstad på kun 17 år der løb med sejeren.

 

X Games 2013 i Aspen er slut for i år, men allerede i marts måned vender X Games tilbage, når alle de bedste skiers dyster om det europæiske X Games guld i franske Tignes.

Din profil

Kontakt os

Har du brug for at komme i kontakt med os?

Send en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at sende os dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive ringet op.

© Skiers.dk | Alle rettigheder forbeholdes

Log på eller Registrer

Login

Registrer

Bruger registrering
eller Annuller