Skiers

A+ A A-
29-01-13

Skiers.dk og Mpora indgår samarbejde Fremhævet

Mpora og Skiers.dk indgår samarbejde

Vi er stolte af at kunne annoncere at Skiers.dk netop har indgået et samarbejde med Europas og et af verdens største ekstremsport medier. Mpora er en del af Factory Media, der står bag magasiner som Skiing, SnowbaorderMBM, Whitelines, DIG BMX Magazine, Onboard, Ski Union plus mange flere fede ekstremsport magasiner.

Mpora dækker over alle magasinerne, som online medie, med hovedfokus på film. Det er i denne forbindelse at Skiers.dk og Mpora indgår samarbejde.

Her på Skiers.dk kommer vi til at få alt vores video materiale vist på Mpora.com, der med 3.8 millioner brugere er et helt unikt sted at komme ind. Dette er en rigtig fin mulighed for at få rigtig meget dansk skiløb promoveret i Europa og hele verden.  

Se vores brand profil her: Skiers.dk's brand profil på Mpora 

Vi er glade for at folk holder øje med vores arbejde rundt omkring i verden, hvilket giver endnu mere blod på tanden for at levere mere kvalitet og udvikle Skiers.dk. Vi vil også gerne benytte lejligheden til at takke alle jer der læser med hver dag og hver gang vi skriver en nyhed, laver en video eller har taget et nyt billede. Vi arbejder stadig målrettet mod at blive alle danskeres foretrukne skihjemmeside og levere de bedste nyheder og dækning af både danske og internationale konkurrencer og events.

I er som altid meget velkommne til at kontakte os her på Skiers.dk redaktionen via Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis I har idéer eller ting I gerne vil have på Skiers.dk. Efter samarbejdet kan vi altså også nu tilbyde at din video kan komme på deres hjemmeside. Udover samarbejdet med Mpora indgik vi sidste sæson et samarbejde med et andet stort medie, Downdays.eu, hvor vi også kan kanalisere vores video materiale ud.  

Video

Din profil

Kontakt os

Har du brug for at komme i kontakt med os?

Send en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at sende os dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive ringet op.

© Skiers.dk | Alle rettigheder forbeholdes

Log på eller Registrer

Login

Registrer

Bruger registrering
eller Annuller