Skiers

A+ A A-
10-02-13

Postkort fra Østrig Fremhævet

Postkort fra fem Jungs på jagt efter godt skiløb, hyggelig afterski og Hüttengaudi i Sölden.

...vi åbnede med en fantastisk dag på bjerget med knæhøj powder og sol. Allerede i skikælderen ramlede vi uforvarende ind i den velkendte østrigske gæstfrihed, da vi blev budt på en snaps, mens en ung Schneehase hjalp med støvlerne. Indkvarteret midt i byen 500 m fra gondolen og 100 m fra Weinfassl afterski, var vi klar til at se nærmere på Sölden. Følg med herinde over de næste par dage, hvor vi vil bombardere jer med alt godt fra Østrig, herunder øl, fakler og hornmusik! 

Die Jungs: Rasmus Brohl, Troels Feodor, Thor Hvidbak, Søren Trærup & Nikolaj Vang

solden21

Endnu et postkort fra de fem Jungs i Sölden...

I dag vågnede vi endnu engang – Gott sei dank. Sidste mand var kommet hjem 7.30 (god vinsmagning), da vejrudsigten alligevel havde lovet bewölkt. Det skulle vise sig at være endnu en klog beslutning (i en lang perlerække), da vi andre i hytten kort efter trak gardinerne fra til et snevejr af dimensioner. Vi ramte et par gode skovruter om formiddagen, men besluttede os for at gå på jagt efter noget anstændig alpekost – det fandt vi på Gampe Thaya: Tirolergröstl, flamberet Kaiserschmarrn, skivand til Feo og et lille glas Veltliner til Thor. Efter frokosten kom opklaringen og muligheden for at køre nogle uberørte powderlinjer. Vi takker Sölden for en semi-god skidag og en forrygende frokost.

P.S. Vi står nu et underligt sted med letpåklædte damer, paraplydrinks og høj musik. Vi er lidt usikre på situationen, men Nik & Jay har ringet og sagt, at det nok skal blive HOT.

P.P.S. Kære Kurt, vi har bedt dem tænde for lyset.

Skudt primært med GoPro HERO3

solden3
 

Tredje postkort fra the Sölden boys..

Selvom vi efterhånden er en håndfuld midaldrende drenge på omkring 30 somre og godt 40 vintre, har Söldens natteliv forstået at behandle os pænt.

Endnu mere generøse har bjergene været: Blå himmel, lettilgængeligt powder og mulighed for igen og igen at ramme nye, uberørte linjer - gar nicht schlecht.

Da vi efter en forrygende dag var færdige med at råbe af bjergene, var der masser at fordøje til afterski.

Sölden må siges at være blevet et nyt favoritsted i Østrig!

- Knipset primært med GoPro HERO3

 

Din profil

Kontakt os

Har du brug for at komme i kontakt med os?

Send en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at sende os dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive ringet op.

© Skiers.dk | Alle rettigheder forbeholdes

Log på eller Registrer

Login

Registrer

Bruger registrering
eller Annuller