Skiers

A+ A A-
05-03-13

Rasmus DJ: VM en kæmpe oplevelse Fremhævet

VM i freestyleski starter i morgen i Norge, Rasmus DJ og Hans-Jakob Brandt skal forsvare de danske farver. Interview med Rasmus DJ som kører sin første slopestyle konkurrence i over et år, hvilken scene at gøre comeback!

Træningen til VM i slopestyle starter i morgen i norske Voss, Rasmus DJ kommer direkte fra Val Thorens hvor han har trænet op mod VM. 

 - "VM er jo en kæmpe oplevelse. Næsten på højde med OL. At få lov at køre mod de allerbedste giver en god mavefornemmelse og minder mig om at skiløb er mere end bare en livsstil. Slopestyle er blevet en elitesport. Jeg håber at kunne dedikere mig fuldstændig, og en dag køre som 'fuldbyrdig' på højeste internationale plan."

Efter din korsbåndskade sidste sæson, er du tilbage på ski. Var VM et mål du havde sat dig for at prøve at nå efter din skade?

 - "I efteråret så det hele meget lyst ud og jeg begyndte så småt at ane mulighederne. Min fysioterapeut holder mig i ret kort snor, og sørger for at jeg hellere bliver overrasket end skuffet. Så jeg fik først grønt lys forrige fredag, det bliver min første slopestyle konkurrence i over et år."

Hvilke forventninger/forhåbninger har du til dig selv?
 - "Planen er at køre helt uden pres for en gangs skyld. Jeg skal bare nyde at være med, forhåbentlig køre et clean run med masser af overskud (9 nose – sw right cork 7 mute – sw left cork 10 tail)."

Er det en helt frisk Rasmus DJ vi får at se til VM? Eller er du stadig en smule tynget af din skade?
 - "Knæet kan godt være rigtig ømt, både før og efter ski. Men så snart jeg er varm og i gang, tænker jeg slet ikke over det. Jeg kan køre ligeså aggresivt som jeg har lyst til. Jeg har haft 8 dage på store kickers, og har heldigvis ikke glemt det hele – er ikke faldet i min sw 10’er en eneste gang endnu."

Hvornår kan vi opleve dig i aktion under VM?

 - "Jeg vil forsøge at sende lidt updates hjemad deroppe fra. Kalenderen siger træning onsdag+torsdag og kvalifikation fredag. Om lørdagen er der så finaler, men man skal vidst være pænt skarp for at komme med blandt de 12 bedste."

Skiers.dk følger VM i freestyleski og giver dig selvfølgelig alle opdateringer omkring Rasmus DJ og Hans-Jakob Brandt.

Video

Din profil

Kontakt os

Har du brug for at komme i kontakt med os?

Send en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at sende os dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive ringet op.

© Skiers.dk | Alle rettigheder forbeholdes

Log på eller Registrer

Login

Registrer

Bruger registrering
eller Annuller