Log på

SKIFERIE I DECEMBER ER POPULÆRT

Julen er en tid der kræver planlægning, da der er meget der skal klares inden kalenderen siger 24. december. Mange danskere vælger at tage en pause fra juleræset og tage på skiferie allerede i december. Det jyske skirejsebureau Danski oplever i år en stigende efterspørgsel på skirejser i december, hvor salget sidste år kunne have været bedre.

Julen er en højtid der byder på hyggeligt samvær og hjemlig hygge, men det er også en tid med mange arrangementer og praktiske ting der skal ordnes. Det kan derfor være fristende at bytte sjap og slud i Danmark ud med de sneklædte bjerge i Alperne. Sidste år gik salget af december skiferierne ikke som forventet hos Danski, men i år er flere af ugerne allerede udsolgt eller tæt herpå.

ENDNU FLERE MULIGHEDER

Selvom Danski havde lidt udfordringer med at sælge skiferier i december sidste år, så har de ikke valgt at tilbyde færre rejser i år - tværtimod. Faktisk har Danski valgt at indlægge flere skiferier på skæve afrejsedatoer, for at gøre det endnu mere attraktivt for danskerne at tage på skiferie i december.

  • Med vores store udvalg af afrejsedatoer i december, giver vi skiglade danskere fleksibilitet, når december skituren skal planlægges. Skal skiferien ligge inden jul kan man for eksempel rejse den 16. december og være i Danmark igen den 23. december lige inden jul, fortæller Rikke Levinsen, Marketingschef i Danski.

En af de nye afrejsedatoer er tirsdag den 26. december til tirsdag den 2. januar. Normalt tilbyder Danski kun en hel uges skiferie fra lørdag til lørdag, men for at imødekomme de mange danskere der gerne vil nyde julen hjemme og så rejse afsted efter den sidste julefrokost, så har Danski oprettet denne mulighed - og det er nok ikke sidste gang. Der er nemlig få pladser tilbage på netop denne afrejsedato.

FLERE FIRMAER TAGER TIL ALPERNE

Det er ikke kun de danske familier, venner og kærester der tager på ski i december. Mange firmaer benytter også julemåneden til at holde en anderledes julefrokost for de ansatte.

  • Flere og flere firmaer tager deres medarbejdere med til Alperne og holder en anderledes julefrokost i Alperne. Jeg tror, at firma skituren er populær, fordi det giver medarbejderne en pause fra hverdagen, og det giver mulighed for at være sammen med kollegerne på en ny måde, siger Rikke Levinsen.
    rsz danski billede 1

SNESIKKERT SKILØB

Med kun en måned til de første gæster bliver sendt til Alperne på skiferie med Danski, er der en hel klar tendens til, hvorfor flere og flere tager på skiferie allerede i december.

  • For det første oplever vi, at skiferien i december for mange en lille forsmag på den rigtige skiferie efter nytåret, og de er nok blevet mere populære i år, fordi at alle vores gæster kan se, at alle de destinationer vi åbner i december er også snesikre. Hvis der, mod forventning, ikke er kommet nok sne, så kan de åbne stort set alle pister med kunstsne, så er man er sikker på, at kunne komme ud og stå på ski, fortæller Rikke Levinsen.

Danski har stadig rejser til Alperne i december, men rejserne ryger lige så hurtigt som pakker under juletræet juleaften.

FAKTA OM SKIREJSER I DECEMBER

I hele december arrangerer Danski skiferier til Alperne - også på skæve rejsedatoer, så alle har mulighed for at komme på ski, uanset hvordan juleprogrammet ser ud. Læse mere om hvilke muligheder der er for en skiferie i december på www.danski.dk