Log på

GoPro HERO6 black

Skiers.dk har testet det helt nye GoPro HERO6 Black, der er spækket med nye funktioner. Og vi elsker det!!!

Det nye GoPro HERO6 springer alle rammer med deres 4K60 billedkvalitet, den nye GP1-processor, high-definition billedstabilisering og lækker 240 fps Slo-mo funktion som gør det utrolig let at optage spektakulære videoer. 

Med den nye GP1-chip får HERO6 en 2 x så hurtig ydeevne i forhold til forgængeren GoPro HERO5 Black.

Vi har selvfølgelig brugt kameraet på ski, og må sige at det virkelig er lækkert. Voice command gør det ekstra nemt at bruge også med skihandsker, så der er rig mulighed for at forevige de unikke øjeblikke også når det er rigtig koldt.

HERO6 black giver unikt fokus på selv de mindste detaljer i dine videoer med Slo-Mo funktionen. Slo-Mo ødelægger ikke kvaliteten og kan gemmes i 4K kvalitet med 60fps eller 1080p med utrolige 240 fps. Dine videoer kan altså køres ned i 10 % af normal speed og stadig se lækre ud i 1080p.

rsz gopro

Avanceret reduktion af vindstøj giver bedre lyd, og forbedret digital billedstabilisering minimerer sløring på billeder forårsaget af rystelser.

Touch-zoom i kombination med one-button betjening giver dig et kamera, som er enkelt og intuitivt at bruge, når adrenalinen er på sit højeste.

HERO6 kameraet er vandtæt helt ned til 10 meters dybde, så du kan bevæge dig fra land til vand uden først at skulle påmontere et beskyttende vandtæt etui.

FAKTA

  • 4K 60F og 1080P 240F (super slow-mo)
  • GP1 chip med optimeret billedkvalitet (12MP)
  • Voice command
  • Touch display
  • Vandtæt til 10 meter (med hus ned til 60m)

Pris: 4500,- DKK

SE VORES TEST HER: 

Video

Har du også læst disse