Log på

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

  • - af Nicolai Højjgaard

Fieberbrunn er er et mekka for freeride og er derfor også et fast stop på Freeride World Tour som er løbet af stablen tidligere på måneden.

Der er også lige blevet afholdt de Danske Mesterskaber i Freeride, hvor Fieberbrun leverede de bedste forhold man kunne ønske. I påsken er der utalige muligheder for gode oplevelser i Fieberbrunn- Saalbach- Hinterglemm- Saalfelden og Leogang. Hvis du indkvarteret i Saalbach, så er det et must at opleve en tur til Hinterglimm og besøge det legendariske Walleggalm.

A04C9125

Mandag er 90`er dag og det er en sand fornøjelse at sidde i loungen og nyde udsigten og bliver betjent med god mad og drikke i solen omgivet af bjerge.

Hinterglimm har også en natpist og park som kan benyttes hver aften, og til dem der har ønsker afterski så er der rig mulighed for dette.

walleggalm luft

Hvis du ønsker en dag med masser af kilometer på ski, så er en tur Leogang oplagt. Tag Shattenberg X-Prees til 2018 meters højde og start med en nedfart med 1076 meter højde forskel. Hvis man tager den tideligt om morgene, har men en nedfart med perfekt hældning til store sving i høj fart.

Turen til Leogang startes i dalen hvor Schönleitenbahn tager dig til toppen og forbindelse dig tul en lang nedfart til Leogang.

Leogang er kontra Hinterglemm og Fieberbruun super tilgængeligt for let øvede og børnefamilie.

Der er også en park med Airbag til vovehalsene der vil er inspireret til nye tricks.

Forkæl dig selv på Hendl Fisherei med Loungemusik, design og mad i verdensklasse.

Fra den 16. marts og frem til 1 april er der White Pearl Mountain Days i Skicircuset og du kan opleve fede lounge rytmer og events på udvalgte locations.

Se mere på http://www.wpmdays.at/

Håber I alle for en fantastisk uge med masser af oplevelser og skiløb i absolut verdensklasse.

26953806303 11d0ecc95b z

27490297281 763b2b8e8c z