Select Page

DANSKI ÅBNER BØRNEVENLIGT HOTEL I ALPENDORF, WAGRAIN

DANSKI ÅBNER BØRNEVENLIGT HOTEL I ALPENDORF, WAGRAIN

Der er godt nyt til alle børnefamilier, som gerne vil på skiferie. Danski åbner nemlig et børnevenligt hotel i et af Østrigs mest børnevenlige områder, Alpendorf. Her er fokus på familiens yngste medlemmer, så de får den bedste tid på skiferien. Her tilbyder Danski også dansk skiskole fra 3-års alderen.

Danski er klar til en ny skisæson, og i porteføljen af destinationer og hoteller kan man, som noget helt nyt, i 2017/18 tage på skiferie til Alpendorf, Wagrain. Her kan skientusiasterne bo på Danskis nye hotel, Hotel Rothirsch, som er drevet med dansk personale og hvor fokus er 100% på de små.

..// BØRNENE I CENTRUM
Alpendorf er en hyggelig, charmerende og utrolig børnevenlig destination i Østrig. Danski sætter fokus på familiens yngste medlemmer i Alpendorf, og derfor vil der på Hotel Rothirsch være dedikerede børneguider, som underholder og leger med børnene. Hver uge udvikler guiderne et ugeprogram kun for børn, så børnene bliver underholdt og aktiveret efter ski-dagen. Der er desuden mulighed for børnepasning, en god børnemenu – som også gør mor glad, en stor bamse, som kommer på besøg og leger med børnene og meget mere.
For os er det vigtigt, at børnene får den bedste tid på skiferien. Derfor sætter vi alt ind på at skabe den helt perfekte destination og hotel til familier med børn, som gerne vil på skiferie. Her er der ingen tvivl om, at Alpendorf er et perfekt match, fortæller Rikke Levinsen, marketingschef i Danski.

Danski Alpendorf 3

..// DANSK SKISKOLE
I Alpendorf tilbyder Danski dansk skiskole fra 3-års alderen. Her kan familiens yngste altså få undervisning i et sprog, de forstår, og dermed lære at stå på ski og blive bedre i trygge og velkendte omgivelser.
I Østrig og Alpendorf er det jo generelt varmere end nordpå, derfor kan børnene sagtens stå på ski
en hel dag. Men hvis børnene bliver trætte, så kan forældrene tage dem med hjem til hotellet, hvor børneguiderne er klar til at lege med de små, mens forældrene tager et par ture alene på pisterne, siger Rikke Levinsen.

..// NEMT OG BEKVEMT
Når gæsterne checker ind på Danskis Hotel Rothirsch, bliver de modtaget af dansk personale. Her vil de blive indkvarteret på rummelige og familievenlige værelser, og i løbet af ugen skal familien kun hygge sig. På hotellet er der nemlig en lækker 3-retters aftenmenu og en stor, sund og nærende morgenbu et.
Jeg har selv børn, og jeg har selv prøvet at skulle stå at lave mad og vaske op efter en dag på ski – det er hårdt. Derfor er en skiferie til Alpendorf med indkvartering på vores eget hotel inklusiv halvpension, så forældrene bare kan slappe af med en kold øl og nyde synet af børnene, der leger med andre børn, efter en endt dag på ski, fortæller Rikke Levinsen.

Danski Alpendorf 1

..// PISTEN FORAN DØREN
På Danskis nye hotel er pisten næsten lige foran døren, og det er vigtigt for mange danske skiløbere. Danskis gæster skal altså ikke slæbe langt på ski og støvler for at komme til den nærmeste lift eller piste. Når skiene er klikket på er det blot at suse afsted på de mange grønne og blå pister der er i Alpendorf, Wagrain.
Mange af vores gæster vil gerne bo tæt på en lift og piste, og derfor er vi også glade for, at hotellet i Alpendorf lever op til dette ønske. Her skal familien ikke bruge tid på at tage en bus frem og tilbage eller slæbe deres ski, det er blot at klikke i skiene og tage afsted, fortæller Rikke Levinsen.
I selve Alpendorf er der 120 kilometers piste – primært grønne og blå pister, som er perfekt til børn og nybegyndere på ski. Alpendorf er sammenhængende med Wagrain, og er desuden en del af Salzburger Sportswelt, som betstår af 350 kilometers piste. Liftkortet gælder til hele området.

..// BØRNEFAMILIER I FOKUS
Det er ikke tilfældigt, at Danski vælger at sætte fokus på børnefamilierne med deres nye hotel og destination. Danski er i forvejen et af de mest foretrukne skirejsebureauer blandt mange familier, og det skal der i højere grad være fokus på i sæsonen 2017/18.
Vi får meget positiv respons fra de mange familier, vi sender afsted på skiferie hvert år. Vi har virkelig forstået at nde frem til det, som familier med små børn gerne vil have. Derfor satser vi i endnu højere grad på dette i den kommende sæson. Vi synes nemlig, at den bedste ferie man kan give sin familie, er en skiferie, siger Rikke Levinsen.
Det er allerede nu muligt at bestille en skiferie til Alpendorf, Wagrain hos Danski.

Se mere på www.danski.dk/skiferie/oestrig/alpendorf-wagrain

About The Author

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiers på Facebook

Sponsors

Skiers på Instagram

Seneste videoer

Loading...