Select Page

Ny kollektion fra Thank God Summer Is Over

Ny kollektion fra Thank God Summer Is Over
tgsio.com

Den nye kollektion fra Thank God Summer Is Over er netop landet. Se et udpluk af den her, og hør lidt om tankerne bag fra grundlægger Anders Olesen. 

I 2009 startede Anders Olesen, en ildsjæl i det danske skimiljø, tøjmærket Thank God Summer Is Over (TGSiO). Han syntes, at der manglede et dansk brand til alle os som elsker vinter, sne, ski og snowboard.

Til at starte med gik han sammen med Skiers.dk, for få produceret nogle ensfarvede T-shirts med det i dag kendte logo. Det danske ski- og snowboardmiljø tog det til sig, og snart var T-shirtene revet væk. Derfor gik Anders straks i gang med at producere en hel kollektion til sæsonen efter, og det har han gjort lige siden. Kollektionen til den kommende 2016/2017 sæson er netop landet. Om den nye kollektion siger Anders Olesen:

         ”Jeg har i år fået Ole Takai med som partner. Han har stor erfaring indenfor tøjbranchen,             og skal være med til at sikre kvaliteten og udbrede vores brand til hele Europa.
          Vi bestræber os altid på at lave endnu federe designs i bedst mulig kvalitet, og det synes    
          jeg er lykkedes i år”. 

Den nye kollektion indeholder T-shirts, sweatshirts, caps og huer. Det kan købes på Thank God Summer Is Over’s hjemmeside: www.tgsio.com – og i 5 butikker i Østrig, bl.a. i SUPA i St. Anton am Arlberg. Kollektionen henvender sig til alle med hang til sne og bjerge – lige fra parkrotten til skiinstruktøren. 

Nedenstående kan du se et udpluk af den nye kollektion. Hele kollektionen er allerede nu tilgængelig på www.tgsio.com

Tgsio hp
Don´t Destroy What You Came To Enjoy sweatshirt – Pris: 550 kr. 

Mountains tgsio
Mountains T-Shirt – Pris: 297 kr. 

Hip beanie thsio
Wool Beanie – Pris: 220 kr. 

About The Author

Skiers på Facebook

Sponsors

Skiers på Instagram

Seneste videoer

Loading...