Select Page

SKIERS.DK SØGER NYE SKRIBENTER

SKIERS.DK SØGER NYE SKRIBENTER

Brænder du for ski, snowboard, freeride eller freestyle? Har du lyst til at prøve kræfter med at producere billeder og film af dine og andres oplevelser i sneen eller lave interviews med interessante ski- og snowboardstjerner? Hvis ja, så har vi vinterjobbet klar til dig!

 

SKIERS.DK er et online medie med det formål at inspirere alle der elsker skiløb, snowboard og eventyr. Vi skriver skarpt – men vores historier rammer bredt og henvender sig til alle der er vilde med alt fra freeride, freestyle, outdoor, det nyeste gear, ski, snowboard og langrend over til uddannelse af danske skiinstruktører.

 

På SKIERS.DK får du mulighed for at skrive rejseartikler, producere billeder og film, lave portrætter og teste det nyeste udstyr på markedet. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du som skribent kan lave for SKIERS.DK. Vi bestræber os på at gå dybere end de eksisterende danske online medier på markedet. Jobbet er som udgangspunkt ulønnet, men der vil være muligheder for gratis ski-presseture, gear-test m.m.

 

Lyder skribentjobbet som noget for dig? Send os en ansøgning på ao@skiers.dk 

Så hører du fra os hurtigst muligt.

 

Vinterhilsner
Skiers crewet

 

About The Author

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiers på Facebook

Sponsors

Skiers på Instagram

Seneste videoer

Loading...