Skiers

Om Skiers.dk

Skiers.dk er en hjemmeside med det formål, at inspirere alle der elsker skiløb, snowboard og eventyr.Vi skriver skarpt – men vores historier rammer bredt og berører emner, som er relevante og interessante for hele Danmark.

Skiers.dk ønsker, at samle det danske skimiljø under et. De forskellige folk bag Skiers.dk favner bredt og arrangerer og bidrager bl.a. til; freestyle, freeride, uddannelsen af skiinstruktører i Danmarks Skiforbund, arbejder i Danmarks førende skibutikker og fælles for os, så ELSKER vi skiløb og eventyr.

Skiers.dk bringer vi de bedste rejseartikler, flotteste billeder, de bedste rejsetips, portrætter, udstyrsguide og test af produkter. Brugerne kan oprette sig i vores community, hvor de har mulighed for at blogge, uploade billeder og dele deres eventyr og erfaringer med deres venner og andre brugere. 

Skiers.dk er et online medie, hvor kun fantasien sætter grænser. Vi bestræber os på, at gå dybere end de eksisterende medier i Danmark. 

Venligst 

Anders - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Claus - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Din profil

Kontakt os

Har du brug for at komme i kontakt med os?

Send en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at sende os dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive ringet op.

© Skiers.dk | Alle rettigheder forbeholdes

Log på eller Registrer

Login

Registrer

Bruger registrering
eller Annuller