Select Page

Om Skiers

Hos Skiers.dk er vores vigtigste opgave at inspirere og informere alle der elsker skiløb, snowboard og eventyr. Vi skriver, om emner der rammer en bred målgruppe og er relevante for alle skientusiaster i Danmark; om du er nybegynder eller erfaren, freerider eller pisteløber, så håber vi, at du finder Skiers.dk interessant.

Skiers.dk bringer vi de vigtigste nyheder. Vi holder dig opdateret inden for skimiljøet, vi skriver de bedste rejseartikler, vi viser dig vores flotteste billeder og vi giver dig tips og tricks, portrætter, udstyrsguides og produkttests. Alt dette kan du få adgang til direkte her på Skiers.dk eller via vores Facebook og Instagram.

Hos Skiers.dk er vi i stand til at bringe dig et væld af nyheder inden for mange forskellige områder, fordi vi har et stærkt team der favner bredt. Vi er en lille redaktion på syv personer med hver vores spidskompetencer og interesseområder. Vi skriver, fordi vi har en passion, som vi ønsker at dele med jer. Læs mere om de enkelte skribenter nedenfor.

Anders Olesen

Anders Olesen

Founder og Ejer

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009.

Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne.

Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Tre hurtige:

 • St. Anton – Tak
 • Helst i dyb sne, men ellers Salamon X-race på pisten
 • Fjeldski i Norge er HOT

E-mail: ao@skiers.dk

Niels Jakob Børre Petersen

Niels Jakob Børre Petersen

Skribent

Niels Jakob begyndte hos Skiers tilbage i 2014.

Til daglig er han i gang med en kandidat i idræt med sidefag i journalistik på henholdsvis KU og DMJX.

Niels Jakob stod på ski før han lærte at tale, og han trives bedst, hvis pudderen er dyb og solen står højt på himlen. I 2010/2011 var han syv måneder i Whistler med Gutterne. En vigtig ting for Niels Jakob er at komme på ski med sine bedste venner og ligesindede – det giver de fedeste oplevelser.

Tre hurtige:

 • Voks (selv) dine ski
 • Hold dig varm
 • Send it for the boys!

E-mail: niels.jakob@skiers.dk

Sebastian Himmelstrup

Sebastian Himmelstrup

Skribent

Sebastian blev en del af Skiers.dk-teamet i sommeren 2014. Siden da, har han været mest at finde til de danske freestyle-konkurrencer, hvor han producerer diverse content i form af video, billeder og artikler.

Hverdagen udenom Skiers.dk bliver brugt på dansk jord, nærmere bestemt Roskilde Universitet, hvor han læser Journalistik. Alle Sebastians vågne timer bliver som regel brugt på at lave kaffe, snakke om kaffe, undervise om kaffe, tænke på skiløb, snakke om skiløb, drømme om skiløb og så også lidt surfing i de kolde danske farvande ind imellem.

Kærligheden til skiløb blev plantet i en tidlig alder under nordlige himmelstrøg, hovedsageligt i svenske Kläppen, hvor den verdenskendte snowpark dannede grundlaget for kærligheden til freestyleskiing. Efter gymnasiet var han et par måneder i californiske Mammoth Mountain for at køre i deres legendariske parks.

På trods af studielivet, bringer kærligheden til skiløbet, og alt hvad det indebærer, stadig Sebastian på ski 4-5 gange årligt. Hvilket selvfølgelig er alt for lidt! Sebastian synes desuden, at pudderskiløb er det nye sort!

Tre hurtige:

 • Kan finde vej. Til alt!
 • Skifilm på nettet er skyld i Sebs dårlige gennemsnit i gym
 • Skal vi ikke have en kop kaffe snart?

E-mail: sebastian@skiers.dk

Nicklas Kold Nagel

Nicklas Kold Nagel

Skribent

Nicklas har været en del af Skiers siden han blev færdig med sin bachelor fra CBS i sommeren 2015.

Han har tidligere været skibums i Whistler i sæsonen 2010/11 og i kølvandet på det, ønskede han at arbejde videre med ski branchen. I 2011 stiftede han sammen med en ven, webshoppen Jiblab.dk som solgte og distribuerede mærkerne Saga Outerwear og Planks Clothing i Danmark. Virksomheden blev solgt i sommeren 2015, og siden har Nicklas fået stillet sine behov ved at arbejde med ski som fotograf og skribent for Skiers.dk.

Til daglig er Nicklas i praktik i Red Bull Danmark og arbejder med digitale og sociale medier.

Tre hurtige:

 • Har været medejer af Jiblab fra 2011-2015
 • Har været skibums i Whistler 2010/11
 • Drømmer om at eje en lille schnitzelrestaurant i Alperne, når han går på pension

E-mail: nicklas@skiers.dk

Morten Dahl Jørgensen

Morten Dahl Jørgensen

Skribent

Oprindeligt kommer han fra det østjyske, men er for nyligt flyttet til Odense for at læse journalistik på Syddansk Universitet.

Han har udover adskillige skiferier i hele Europa været på to sæsoner i henholdsvis Val Thorens og Ringkollen. Under de store snefald først på sæsonen er han at finde i off-pisten, jagtende efter gode pudderlinjer. Senere på sæsonen når sneen er mere slushy, er det i parken han lægger sit fokus.

Tre hurtige:

 • Morten er farveblind!
 • Han spiser sin hof-ret: Den Asiatiske Wok, minimum 3 gange om ugen
 • Han har sit eget radioprogram kaldet MOSAIK. Hør det på onsdag!

E-mail: morten@skiers.dk

Alexandra Maria Munk

Alexandra Maria Munk

Skribent

Alexandra startede som skribent hos Skiers i efteråret 2016, og er derfor et af de nyere ansigter hos Skiers.

Til daglig læser hun en kandidat i kommunikation på CBS, og arbejder som marketing- og kommunikationsstudentermedhjælper. Som alle andre på Skiers har Alexandra en passion for skiløb, og i 2013 arbejdede hun som guide for Højmark Rejser på destinationen Saalbach. Derfor har Alexandra også en stor forkærlighed for Saalbach, og vil kalde sig selv ekspert på destinationen.

Hun kender alle de gode pister, spisesteder og barer. Generelt er Alexandra særligt vild med skilivet i Østrig – hun elsker stemningen, humøret, solen, alperne, og så kan hun synge med på de fleste østrigske afterskisange.

Tre hurtige:

 • Saalbach-ekspert
 • Bedst på pisten, fart under skiene
 • Synger højt med på østrigsk afterski musik

E-mail: alexandra@skiers.dk

Skiers på Facebook

Sponsors

Skiers på Instagram

Seneste videoer

Loading...