Skiers

A+ A A-
21-02-13

Rasmus DJ pudder i Val Thorens

Rasmus DJ bor og lever i Val Thorens sæsosen over, se med når Rasmus leger i Val T pudder.

Rasmus DJ fortæller:

"Min computer minder mig om at uge 6 begynder i morgen. Kun en enkelt uge til at Frostgun begynder. Det dumpede hele dagen i går og selvom de færreste var ude på ski, går snakken konstant om hvor meget sne der ligger klar. Vejene til og fra byen har været spærret med 1 times intervaller for at de kan nå at sprænge laviner og køre sneen væk igen.
Når jeg kigger ud af vinduet fra lejligheden skinner solen dæmpet, himlen er lyseblå med et mælkehvidt skær og der svæver stadig en masse hvidt støv i luften.
Selvom jeg ikke har kørt på store kickers endnu, er der ingen tvivl om, at jeg skal have pudderski på. Træningen inden Frostgun må blive en anden dag – et af mine mål for vinteren er at jeg skal hygge mig og ikke stresse over de ting jeg ikke når.

- videoen forklarer vidst bedst hvordan sneen var. Kører såkaldte first tracks til kl 1 og da jeg langt om længe får løsrevet mig og smutter hjem og skifter til parkski er mit humør umuligt at ødelægge. Skiløb er vidst ganske sundt."

Video

Din profil

Kontakt os

Har du brug for at komme i kontakt med os?

Send en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at sende os dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive ringet op.

© Skiers.dk | Alle rettigheder forbeholdes

Log på eller Registrer

Login

Registrer

Bruger registrering
eller Annuller