Skiers

Annoncer på markedspladsen

Vores Markedsplads er stedet hvor du enkelt kan sælge det udstyr du ikke bruger mere, eller finde et godt tilbud på et par lækre ski. Denne vejledning giver dig nogle overordnede fif til, hvordan du får din annonce på vores Markedsplads.

Vi har valgt at Markedspladsen skal være så enkel som overhovedet muligt. Det betyder også, at vi har skåret en del funktioner væk, da vi ikke tror de gør den store forskel - og så gør det heller ikke noget at vi ikke skal "holde dem vedlige".

Når du har oprettet en profil og er logget på Skiers.dk, skal du vælge menupunktet Markedsplads. 

Det første du får vist, er en oversigt over de kategorier der findes på Markedspladsen.

Lige over oversigten, finder du en række valgmuligheder som kun er relevant for Markedspladsen:

  • Ny annonce: Vælg denne når du skal oprette en ny annonce
  • Mine annoncer: Vælg denne når du skal se dine annoncer
  • Profil: Vælg denne når du skal opdatere din profil på Markedspladsen

Når du opretter en annonce føres du igennem alle de relevante punkter, og hvis du efterfølgende har brug for at opdatere annoncen, finder du blot annoncen under "Mine annoncer" og redigerer den.

Vi har valgt at fjerne muligheden for at "skrive til hinanden" på Markedspladsen, men lader det i stedet være op til jer, at tage kontakt med hinanden via de kontakt-informationer der gives på annoncerne.

Det betyder også, at du som ejer af en annonce, er ansvarlig for at opdatere med relevant info, hvis du f.eks. bliver spurgt lidt for mange gange om de samme ting.

Har du brug for hjælp, er du velkommen til at sende os en mail (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) og vil skal gøre hvad der står i vores magt for at hjælpe dig. 

God fornøjelse.

Skiers.dk

Din profil

Kontakt os

Har du brug for at komme i kontakt med os?

Send en email til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at sende os dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive ringet op.

© Skiers.dk | Alle rettigheder forbeholdes

Log på eller Registrer

Login

Registrer

Bruger registrering
eller Annuller